top of page

Bábolnai Péter

Klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta jelölt

+36 (70) 648 6362

Bábolnai Péter

Üdvözlöm!

Bábolnai Péternek hívnak, 2011-ben szereztem meg pszichológus képesítésemet az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Eleinte addiktológiai betegekkel és családokkal foglalkoztam, majd Nevelési Tanácsadóban dolgoztam egy tanévet.

2012 második félévétől dolgozom a Jósa András Oktatókórház Gyermekosztályán, ahol a megye egész területéről érkező gyermekeket és fiatalokat segítek át fejlődésük egy-egy zökkenővel teli szakaszán. Részmunkaidőben a Nyíregyházi Családsegítő Szolgálat pszichológusi feladatait is elláttam két éven keresztül. 2011-ben kezdtem el a Debreceni Orvostudományi Egyetem négy éves klinikai szakpszichológus képzését, ahol 2015-ben végeztem.

2017 augusztusában integratív hipnoterápiás képzést kezdtem el, mely módszer segítségével módosult tudatállapotban térképezhetőek fel a szóban nehezebben megközelíthető lelki folyamatok.

Rendelésem keretében felnőtt és gyermekkorú kliensekkel is együtt dolgozom. Munkám keretei az életvezetési tanácsadástól a néhány alkalmas tünetspecifikus megsegítésen keresztül a rövid időhatáros pszichés vezetésig terjednek. Családokat, párokat általában kettős vezetéssel, egy kollégámmal együtt igyekszem valamely új stabilabb működésmód megtalálásához juttatni.

Amivel megkereshetnek:

Hangulati zavarok

Szorongás

Élethelyzeti krízisek
Étkezési és testképzavarok
Kényszertünetek

Magatartászavarok

Autizmus

Önismereti kérdések

és egyéb panaszok...

Írjon nekem

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Amennyiben nem kívánja megadni teljes nevét, kérem használjon jeligét.

Köszönöm. Üzenetét megkaptam.

bottom of page