Tisztelt Látogató!

Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen ezt a tájékoztatót, és győződjön meg róla, hogy teljes mértékben megértette és elfogadja a benne leírtakat. Ha nem ért egyet vagy nem fogadja el ezt az adatvédelmi irányelvet, akkor hagyja el a webhelyet.

nytm.hu Adatkezelési Tájékoztató

 

Amikor Ön az nytm.hu weboldalát látogatja, személyes adatait is átadja számunkra. Az oldal használatával Ön ezt elfogadja.

Személyes adatai (azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók, közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, helymeghatározó adat, online azonosító) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől cookie-k (sütik) használata során, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunk kialakítása során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Az nytm.hu fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármely időpontban történő egyoldalú megváltoztatására.

1. Cookie-k használata

 

Az nytm.hu célja az, hogy az Ön online élménye és kommunikációja olyan informatív, releváns és támogató legyen, amennyire csak lehetséges. Ezért a honlapunk harmadik fél szolgáltatásait is alkalmazza, melyek cookie-k (sütik) elhelyezésével gyűjtenek személyes adatokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az nytm.hu adatkezelőinek nincs rálátása a cookie-k működésére, és nincs közvetlen hozzáférésük a cookie-k által gyűjtött adatokra. Ezen adatok kezelésére vonatkozóan az adott szolgáltató

adatkezelési szabályzatai az irányadóak.

Weboldalunk tárhely és e-mail szolgáltatásáról a Do Média Kft. gondoskodik (Do Média Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, 2500 Esztergom, Lőrinc utca 8. fsz. 1., adószám: 11743435211, honlap: https://www.domdom.hu, e-mail: hello@domdom.hu).

Honlapunk weboldalkészítő portál (https://www.wix.com) segítségével jött létre. A Wix adatvédelmi irányelveiről itt olvashat bővebben angol nyelven: https://support.wix.com/en/about-wix/privacy

 

1.1 Mik azok a cookie-k?

 

A cookie-k (sütik) olyan kis szöveges fájlok (információcsomagok), amelyeket a szerver küld a böngészőnek, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával. A sütiket maga a webszerver hozza létre a böngésző segítségével, amelyek az Ön végberendezésén (számítógépén vagy mobil eszközén) tárolódnak egy elkülönített könyvtárban, amikor Ön bizonyos webhelyeket meglátogat.

 

1.2 Miért van szükség a cookie-k használatára és hogyan működnek?

 

A cookie-k különböző célokra használhatóak. Egyrészt a webhely megfelelő működéséhez lehet rájuk szükség. Másrészt a webhely használatának elemzésére, a látogatószám rögzítésére, valamint a webhely fejlesztésével kapcsolatos célokra is használhatóak. (A webhelyhasználati statisztikákat és más jelentéseket nem rendelik hozzá az egyes személyekhez!)

 

1.3 Cookie-k kezelése vagy letiltása a böngészőben

 

Felhívjuk figyelmét, hogy ha egyszerűen letiltja az összes cookie-t vagy az nytm.hu cookie-jait, előfordulhat, hogy weboldalunk egyes részei vagy funkciói nem fognak megfelelően működni, mivel a böngészője nem teszi lehetővé számunkra a megfelelő működéshez szükséges cookie-k beállítását.

 

A következő lista segítségével további információt kaphat a cookie-beállításoknak az Ön által használt böngészőben történő letiltásáról vagy módosításáról:

 

 

2. Személyes adatok megosztása harmadik felekkel

 

Az nytm.hu adatkezelői nyilvánosságra hozhatják, vagy más módon engedélyezhetik mások számára a személyes adatokhoz való hozzáférést, jogi megkeresés, például felszólítás, bírósági eljárás, keresési parancs vagy bírósági végzés esetén, vagy az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően, törvényi előírás esetén, értesítés nélkül is.

 

3. Kapcsolatba lépés a honlapon keresztül

 

A weboldalon történő kapcsolatfelvétel (weboldalon keresztül történő önkéntes üzenetküldés) esetén az Ön személyes adatainak (név, e-mail cím, telefonszám) elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megküldött adatait megismerhessük és kezeljük. Az nytm.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 

3.1 Az adatkezelés célja

 

Az Ön által elküldött adatok kezelésének célja az ügyfélkapcsolat kialakítása, hogy megválaszoljuk a kérdéseit, ajánlatkéréseit, illetve hogy felvegyük és tartsuk Önnel a kapcsolatot. Adatait csak az itt meghatározott céllal összefüggésben használjuk fel!

 

3.2 Az adatok feldolgozásának módja

 

A személyes adatok feldolgozását adatkezelők látják el. Az adatkezelők a nekik megadott személyes adatokat nem ellenőrzik, a megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Ezen adatai (név, e-mail cím, telefonszám) nem kerülnek ki az adatkezelők kezeléséből, harmadik fél részére azokat nem adják át és nem teszik hozzáférhetővé, kivéve a 2-es pontban leírtak esetén.

 

3.3 Az adatok útja és védelme

 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra, így a honlapon elküldött adatok titkosított (SSL) csatornán keresztül jutnak el az adatkezelőhöz. Az SSL (Secure Sockets Layer) nevű technológia, amely a webböngésző és a webszerver között átvitt adatok titkosítására szolgál. A SSL használatával biztonságossá tett weboldalak címében a http helyett a https előtag szerepel. Ezáltal magasabb fokú adatvédelem és biztonság érhető el, mint a titkosítatlan webes kapcsolatokkal. A technológia csökkenti annak a kockázatát, hogy az átvitt információk egy külső fél kezébe kerüljenek, és így lehetőséget adjanak a velük való visszaélésre.

 

3.4 Az adatok tárolása és törlése

 

Adatait az adatkezelők tárolják. Ezen elektronikusan tárolt személyes adatok az ügyfélkapcsolat lezárását követően 30 napon belül törlésre kerülnek. Az adatainak helyesbítését vagy az ügyfélkapcsolat lezárása előtti törlését az adatkezelők részére megküldött nyilatkozattal teheti meg. Az adatkezelők a nyilatkozat benyújtásától számított legrövidebb idő alatt (legfeljebb azonban 10 napon belül) az Ön részére írásban megadják a tájékoztatást, és haladéktalanul intézkednek a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. További részletes tájékoztatásért, adatainak tárolásáról kérdezzen az adatkezelőktől. Ha nem elégedett az adatkezelők válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) fordulhat.

 

3.5 Az adatkezelők és adatfeldolgozók személye

 

Adatkezelésre és adatfeldolgozásra jogosult lehet:

 

Tószeginé Hanufer Edit

egyéni vállalkozó

4400 Nyíregyháza, Jelvény utca 9. 3/10.

Nyilv. sz.: 51832759

Adószám: 68498571-1-35

+36203151543

toszegine.edit@nytm.hu, info@nytm.hu

 

Tószegi István

weboldal szerkesztő

4400 Nyíregyháza, Jelvény utca 9. 3/10.

+36307464474

info@nytm.hu

 

Bábolnai Péter

egyéni vállalkozó

4400 Nyíregyháza, Pazonyi u. 5.

Nyilv. sz.: 27392682

Adószám: 65792058-1-35

+36706486362

babolnai.peter@nytm.hu

Dragony Dorottya

egyéni vállalkozó

2440 Százhalombatta, Pannónia utca 9. FSZ/1.

Nyilv. sz.: 52048548

Adószám: 68649351-1-27

+36203404646

dragony.dorottya@nytm.hu

 

Kormány Lászlóné
egyéni vállalkozó
4484 Ibrány, Radnóti M. utca 34.
Nyilv. sz.: 51961570
Adószám: 68588438-1-35
+36706235660
kormany.laszlone@nytm.hu

Nagy István
egyéni vállalkozó
4400 Nyíregyháza, Gál Ambrus utca 4/B.
Nyilv. sz.: 54090864
Adószám: 55415624-1-35
+36305012581
nagy.istvan@nytm.hu

Bernáth Ronaldné
egyéni vállalkozó
4405 Nyíregyháza, Alma utca 19.
Nyilv. sz.: 54860186
Adószám: 56226836-1-35
+36704583821
bernath.ronaldne@nytm.hu

 

Tislér Violetta

kisadózó

4551 Nyíregyháza, Friss utca 36.

Nyilv. sz.: 52280265

Adószám: 68807773-1-35

+36304179140

info@sikerforras.hu
 

3.6 Adatkezelési nyilvántartási szám

 

Nem rendelkezünk adatkezelési nyilvántartási számmal, mivel az adatkezelésünk célja az ügyfélkapcsolat kialakítása és tartása, valamint nem küldünk semmilyen formában hírlevelet, így nem kell azt az adatvédelmi nyilvántartásba bejelentenünk.

 

4. Szerzői jogok

 

Az nytm.hu oldal a csapatunk szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon megtalálható információk, fotók, képek, videók, adatok, az oldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az oldalon található szerzői jogvédelem alatt álló tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli hozzájárulása szükséges.

 

Az oldal üzemeltetője:

 

Tószeginé Hanufer Edit e.v.

4400 Nyíregyháza, Jelvény utca 9. 3/10.

Nyilv. sz.: 51832759

Adószám: 68498571-1-35

+36203151543

toszegine.edit@nytm.hu, info@nytm.hu

5. Internetes hivatkozások

 

Örülünk annak és megtiszteltetés számunkra, ha bárki a saját weboldalán az nytm.hu-ra mutató internetes hivatkozást helyez el. Azonban elhatárolódunk azoktól az esetektől, amikor az nytm.hu weboldal bármely felületére mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmú, illetve másokat sértő internetes oldalakon helyezik el, és ezzel árt vagy árthat az nytm.hu weboldal hírnevének és érdekeinek. Az üzemeltető minden ilyen eset ellen fellép.

Amennyiben kérdése van jelen közleményünkhöz kapcsolódóan és/vagy megjegyzése merül fel, kérjük, írja meg nekünk az info@nytm.hu címre.

Az adatvédelmi tájékoztatónk PDF formátumban az alábbi ikonra kattintva letölthető: