Bernáth Ronaldné.jpg

Bernáth Ronaldné

Gyógypedagógus - logopédus, szomatopedagógus

Üdvözlöm!

Bernáth Ronaldné vagyok, logopédia és szomatopedagógia szakirányos gyógypedagógus. 2018-ban végeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon, majd a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Nagykállói Tagintézményének munkatársa voltam. Profilom a gyógypedagógiai tanácsadás, korai fejlesztés, (súlyosan) akadályozott beszédfejlődésű gyermekek ellátása. Célom a megelőzés, hiszen minden gyermeknek értékes adottságai vannak, és ezeket a leghamarabb fel kell ismerni.
 

(Jelenleg csak online elérhető)

Szolgáltatásaim köre:

1.) Korai fejlesztés - nyelvi fókuszú pszichomotoros terápia


•    3 éves kor alatt a mozgás-beszéd-értelem fejlődése nem válik el élesen egymástól, így ugyanolyan hangsúlyt fektetek a három terület erősítésére, hogy az óvodába való beilleszkedés zavartalanul történjen.


•    Minél később ismerjük fel a lemaradást, annál nagyobb következményei lesznek a későbbi fejlődésre / iskolai előmenetelre nézve.


•    A korai fejlesztés történhet prevenciós céllal, hiszen a gyermek egészséges fejlődésének nyomon követését tesszük lehetővé. Erre olyankor van szükség, ha észreveszünk egy-két aggasztó tünetet a gyermek viselkedésében, vagy a családban már előfordult bármiféle fogyatékosság, esetleg bizonytalanok vagyunk néhány fejlődési mérföldkövet illetően.

Elérhetőségeim

Mobil ikon sötétzöld 240x240 png.png

+36 (70) 458 3821

Email ikon sötétzöld 240x240 png.png

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Amennyiben nem kívánja megadni teljes nevét, kérem használjon jeligét.

Köszönöm! Üzenetét megkaptam.